Postanite naš partner!

PDF Ispis

partnerstvoAko vam se svidio naš brand i u prodaji kozmetike Durance vidite dobar potencijal, obratite nam se radi dogovora o nekom od oblika partnerstva što ih nudimo. Suradnja je moguća na nekoliko načina:

  • Imate li kvalitetno maloprodajno okruženje, a zanima vas mogućnost da svoju ponudu obogatite i Durance kozmetikom, javite nam se. U ovom obliku suradnje vaša bi obveza bila preuzeti za distribuciju minimalno 10 proizvodnih linija iz naše ponude.
  • Imate li visoko kvalitetan maloprodajni prostor, postanite naš službeni distributer. Imat ćete na raspolaganju tehničku i trgovačku potporu našeg tima kako biste postigli optimalnu prodaju i zadovoljstvo kupaca. U ovom obliku suradnje vaša bi obveza bila preuzeti za distribuciju minimalno 30 proizvodnih linija iz naše ponude.
  • Ako imate maloprodajni prostor u kojem želite prodavati ekskluzivno Durance kozmetiku, postat ćete naš povlašteni partner. Dostupni će vam biti naša tehnička i trgovačka podrška te poseban, Durance prodajni koncept. U ovom obliku suradnje vaša bi obveza bila preuzeti za distribuciju minimalno 60 proizvodnih linija iz naše ponude.

Za sva ostala pitanja obratite nam se s punim povjerenjem.


e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

tel. +3851-644-13-93

fax +3851-644-13-94