Pravila korištenja

PDF Ispis E-mail

Narudžbe je moguće izvršiti internetom u bilo koje doba dana ili noći, dakle svakoga dana od 0 do 24 sata. Proizvode iz našeg web shopa dostavljamo isključivo na područje Republike Hrvatske putem usluga HPekspres Hrvatske pošte koja omogućuje najbrži prijenos pošiljke od vrata do vrata na području Republike Hrvatske. Sve narudžbe zaprimljene radnim danom (ponedjeljak – petak) bit će odmah obrađene, a pošiljka će biti dostavljena najkasnije u roku 72 sata, odnosno 3 radna dana. Za narudžbe zaprimljene subotom, nedjeljom i državnim blagdanima prikup pošiljke će biti organiziran prvi sljedeći radni dan, a pošiljka će biti dostavljena najkasnije u roku 72 sata od kupnje.

Trošak dostave bit će prikazan na vašoj narudžbi i računu, a iznosi 35,00 kn. Za sve narudžbe iznad 350,00 kn dostava je besplatna. Kod opcije plaćanja pouzećem na ukupan iznos računa (iznos naručene robe uvećan za iznos poštarine 35 kn ako je narudžba manja od 350,00 kn) kupac plaća dodatnih 1,83% provizije Hrvatskoj pošti, a minimalno 5,00 kn.

Proizvodi kojih više nema na zalihi: Ispričavamo se zbog neugodnosti koju vam ova činjenica može prouzročiti. Ako vaš proizvod nemamo na zalihi, kontaktirat ćemo vas i dogovoriti želite li otkazati narudžbu, djelomično otkazati ili pričekati da proizvod dođe na zalihu.